Qui som

Ara que tenim 20 anys!

L’Aula d’Estudis Marta Domenèch va néixer com un pas endavant de l’inicial Taller de Deures i Reforç de l’any 1997. D’això fa ja 20 anys!!!.

Han estat 20 anys plens d’experiències, d’anècdotes, d’alegries i sobretot d’aprenentatges mutus. La nostra recompensa ha estat, sens dubte, veure créixer petites persones, fer-se grans i trobar el seu propi camí. La nostra senya o particularitat que ens atorga una valor significatiu és estar al costat del nostre alumne tant pel que fa en el seu desenvolupament d’aprenentatges com en la seva evolució com a persones. Impartim continguts però també de manera transversal tenim cura de les seves emocions i donem empenta a les seves fortaleses. Per a l’Aula d’Estudis Marta Domènech, la canalla, la personeta és l’essencial perquè creiem en ells i elles.

Hem fet 20 anys i continuem amb la mateixa ànsia i afany de donar tot el possible i el millor de nosaltres per als nostres nens i nenes.
El professorat de L’Aula d’Estudis Marta Domènech està immers i implicat en l’educació perquè l’estimem i ens apassiona. Per aquesta raó no parem de fer una formació continuada a través de la realització de cursos i assistència a Jornades. Creiem que hem d’estar preparats per a la nova Educació que la tenim a la volta de la cantonada. L’Aula d’Estudis Marta Domènech l’espera i de mentre ens preparem i ens formem per tal d’oferir el millor a fi de continuar empenyent els nostres alumnes en el camí de l’aprenentatge i per què no, en el camí de la vida.

aula_estudis_qui_som

Ara que tenim 20 anys... encara tenim MOLTA I MOLTA força!!!